Termeni și condiții

1.  DEFINITII SI TERMENI

 THE MUSEUM – este denumirea comerciala a S.C. THE MUSEUM GAMES SRL - D, avand sediul social in Judetul Neamt, Garcina, Strada Episcop Melchisedec Stefănescu Nr. 32, avand numar de ordine in Registrul Comertului J27/291/14.05.2014, cod unic de inregistrare fiscala 33161798 .

 Vanzator – THE MUSEUM si firmele asociate care detin franciza.

 Client – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o rezervare in prealabil.

Site / Website – domeniul www.themuseum.ro si subdomeniile acestuia.

Rezervare – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul transmite Vanzatorului, intentia sa de a participa la aceasta activitate sau a achizitiona unul dintre produsele din magazinul online

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu  mentionat in momentul rezervarii, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Servicii, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator. 

Continut
•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
•    continutul oricarui e-mail trimis Clientilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
•    informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
•    informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
•    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze Liste.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui produs sau serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Document – prezentele Termene si Conditii.

 Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

 Tranzactie – incasarea unei sume rezultata din vanzarea unui serviciu sau produs de catre The Museum  

Voucher –Cupon de reduceri care contine un cod care poate fi aplicat online pentru obtinerea unei reduceri pentru produsele sau serviciile de pe website.

 

 

2. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

2.1 Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a THE MUSEUM, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

2.2 Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul ctre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de THE MUSEUM, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al THE MUSEUM asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al THE MUSEUM.

 2.3 Clientul/Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

2.4 In cazul in care THE MUSEUM confera Clientului/Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Clientul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea THE MUSEUM pentru respectivul Client/Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

2.5  Niciun Continut transmis catre Client sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea THE MUSEUM si/sau al angajatului/prepusului THE MUSEUM care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

2.6  Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 3. REZERVARE

3.1. Clientul poate efectua o rezervare online, prin selectarea datei si a orei in tabelul din sectiunea Rezervari urmand a finaliza Comanda completand formularul din partea dreapta a tabelului. Plata se efectueaza in momentul in care Clientul beneficiaza de serviciu

 3.2. Prin finalizarea Rezervarii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

 3.3. Prin finalizarea Rezervariiii, Clientul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

 3.4. Vanzatorul poate anula Rezervarea efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
3.4.1. neprezentarea Clientului la ora la care a programat rezervarea;
3.4.2. aparitia unei defectiuni tehnice care poate influienta calitatea serviciului prestat
3.4.3. datele furnizate de catre Client, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

3.5. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul asupra acestui fapt.

4. CONFIDENTIALITATE


4.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre Client/Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

4.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Client cu privire la pretul rezervarii fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

4.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. THE MUSEUM nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

5. PUBLICITATE

5. PUBLICITATE

5.1. Newsletterele THE MUSEUM sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de THE MUSEUM. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

5.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Client se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere sau apeland numarul de telefon 0745.487112

5.4. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

 • 6.POLITICA DE VANZARE ONLINE
 • 6.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
  Pentru motive justificate THE MUSEUM isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel THE MUSEUM. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al THE MUSEUM, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

  6.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

  6.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, THE MUSEUM isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

  6.4. THE MUSEUM poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care THE MUSEUM are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

  6.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON).

  6.6. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

  6.7 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

  6.8. Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.

  7. FORTA MAJORA

  7.1 Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.  

  8. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

  8.1 Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre THE MUSEUM si Clienti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Iasi.